Joan Tardà presenta a Mollet el seu llibre 'En defensa pròpia'

L'acte organitzat per la secció local d'ERC serà dimecres 24 de març a la seu del partit

Política

Joan Tardà presenta a Mollet el seu llibre 'En defensa pròpia'
Joan Tardà presenta a Mollet el seu llibre 'En defensa pròpia'

Mollet del Vallès

La secció local d’ERC de Mollet organitza dimecres 24 de març la presentació del llibre En defensa pròpia (Edicions 62) del polític republicà Joan Tardà, qui participarà de l'acte. La presentació, a càrrec de la presidenta local Meritxell Humbert, serà a les 19 h al local d’ERC de Mollet del carrer Marià Fortuny, 23 (baixos). Regidor al 1979 pel PSUC a Cornellà de Llobregat, va ser posteriorment 15 anys diputat a Madrid per ERC.

Al llibre En defensa pròpia, amb pròleg del polític basc Arnaldo Otegi, Tardà narra la fita del Primer d’Octubre, que "ha estat metabolitzada com el principi de tot per bona part de l’independentisme i amb frustració i agror per una altra part", expliquen des d'Edicions 62. Segons l'editorial, d’aquesta segona reacció "n’ha sorgit un independentisme ―sovint de matriu conservadora― profundament crispat que, lluny d’apostar per seguir sumant i assumir la realitat per canviar-la, ha decidit instal·lar-se en un miratge i descarregar la seva frustració damunt del mateix moviment sobiranista".

Joan Tardà és una de les persones que "ha viscut amb més virulència aquest canvi de paradigma". En el llibre n’explica les causes i aposta decididament per reprendre el camí per guanyar i culminar el referèndum de l’1 d’Octubre.

Edicions locals