El CF Parets i el CF Mollet UE necessiten reaccionar

Els paretans són cues i els molletans baixen al sisè lloc

Esports

| Xavier Galiana / CF Parets

Mollet del Vallès, Parets del Vallès

El CF Mollet UE i el CF Parets necessiten reaccionar per trencar la ratxa negativa de resultats. Els paretans cón cuers sense punts després d'encadenar cinc derrotes -les dues primeres van ser a l'octubre-. L'últim partit perdut va tenir lloc dimecres en un partit ajornat, que va caure a casa contra el Sant Cugat, per 0 a 3, que va sentenciar el duel amb dos gols seguits al tram final del duel.  

El pròxim partit dels de Miquel Muñoz serà a casa contra el Sabadell Nord (12 h), que és penúltim amb dos punts i és una bona oportunitat per deixar l'últim lloc de la classificació. 

Pel que fa al Mollet, ha sumat un punt de sis possibles i en l'últim partit va caure a casa contra el líder, la Guineueta (1-2), que va fer anar a remolc als vallesans. L'equip dirigit per David Parra visita el camp de l'Escola de Futbol Mataró, que encadena la mateixa dinàmica que els molletans, amb un empat contra el Sabadell Nord (0-0)  i una derrota per la mínima al camp del Júpiter (2-1). El Mollet ha baixat al 6è lloc amb cinc punts, mentre que els maresmencs ocupen el tercer lloc amb set punts. 

Edicions locals