El DM Group Mollet és campió del grup C4 de la lliga d'EBA

L'equip molletà s'impossa contra l'Almozara al Plana Lledó, per 74 a 62, i encadena onze victòries

Esports

El DM Group Mollet és campió del grup C4 de la lliga d'EBA
El DM Group Mollet és campió del grup C4 de la lliga d'EBA | CB Mollet

Mollet del Vallès

Impecable primera fase del DM Group Mollet amb onze victòries d'onze partits disputats. L'equip dirigit per Josep Maria Marsà ha quedat campió del grup C-4 de la Lliga d'EBA després d'imposar-se dissabte contra l'Amozara, de Saragossa, per 74 a 62. L'equip molletà s'assegura el primer lloc de l'agrupació quan encara falten dues jornades i, a més, obté el bitllet per la fase final de la conferència C. 

L'equip molletà havia de guanyar contra els aragonesos per certificar el primer lloc matemàtic, tot i que des de la victòria a la pista granollerina la setmana passada ja el tenia virtualment. El Mataró era l'únic equip que podia treure-li el primer lloc, però necessitava un impossible. El Mollet té equip per aspirar a l'ascens i contra l'Almozara novament ha demostrat que és el millor conjunt del grup C4. El joc físic dels aragonesos no ha permès desplegar l'ampli ventall d'opcions del Mollet, que tot i això ha manat sempre a l'electrònic. 

El Mollet ha marxat al descans amb un ampli marge, 40 a  32, que ha anat creixent al tercer quart, amb el 58 a 43. El duel ja estava dictat per sentència i en l'últim quart, que ha estat a favor dels visitants, ha servit per maquillar l'electrònic del Plana Lledó. Xavier Assalit ha estat el màxim anotador del partit amb 18 punts. 

Un cop ha acabat el partit, els jugadors han celebrat a la pista el primer lloc matemàtic del grup C4 i, posteriorment, hi ha hagut càntics i balls de campions a la dutxa. 

 

El pròxim partit del DM Group Mollet serà el 10 d'abril a la pista del Mataró, que suposarà el seu últim partit de la fase de grups. 

Edicions locals