El Mundial de Superbike es prepara per a la temporada 2021 al Circuit

La competició internacional s'establirà al traçat vallesà del 29 de març a l'1 d'abril

Esports

El Mundial de Superbike es prepara per a la temporada 2021 al Circuit
El Mundial de Superbike es prepara per a la temporada 2021 al Circuit | Circuit de Barcelona-Catalunya

Montmeló

El Motul FIM World Superbike Championship visitarà el Circuit de Barcelona-Catalunya del 29 de març a l’1 d’abril amb la celebració d'uns entrenaments privats col·lectius de pretemporada, coneguts com WorldSBK Supported Test. 

Es duran a terme un total de quatre jornades d'assaigs. Les dues primeres, celebrades el 29 i el 30 de març, amb les categories de WorldSSP i WorldSSP 300 a la pista; mentre que el WorldSBK, la categoria reina, es posarà a prova els dies 31 de març i 1 d'abril. Es tracta del test més important de la pretemporada pel pàdoc de WorldSBK, ja que s’espera la presència dels equips principals de les tres categories, així com també es duran a terme les presentacions oficials de diverses formacions.

Serà la primera vegada que el Campionat del Món MOTUL FIM de Superbike trepitjarà la nova configuració del traçat després dels canvis realitzats al revolt 10 durant el passat mes de gener. Els participants hauran de fer-se amb el traçat ràpid ja que, del 17 al 19 de setembre, passaran examen durant el Catalunya WorldSBK Round. Serà la setena prova de l'any i la segona edició que se celebrarà al Circuit de Barcelona-Catalunya, les entrades de la qual ja estan a la venda.

Edicions locals