Acaba la millora de l'accés al polígon de Can Magarola

Amb l'actuació s'ha habilitat un carril bici i s'han fet noves voreres

Societat

Acaba la millora de l'accés al polígon de Can Magarola
Acaba la millora de l'accés al polígon de Can Magarola | Aj. Mollet

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha acabat la remodelació de l’accés al polígon de Can Magarola, una actuació que pretén facilitar la mobilitat sostenible des del nucli urbà fins al polígon. S'hi ha habilitat un carril bici, noves voreres al carrer FW Sertüner i s'ha millorat l’enllumenat d’aquest tram.

Les noves voreres i el nou carril bici, d’aproximadament uns 100 metres, s’han creat entre les dues rotondes existents a l’entrada del polígon d’activitat econòmica de Can Magarola. L’actuació permetrà facilitar els desplaçaments a peu o en bicicleta entre el nucli urbà i el polígon.

En concret, els treballs han comportat el cobriment de les antigues cunetes per aconseguir voreres accessibles per als vianants a cada costat del carrer. També s’ha reduït l’aparcament a un sol costat de la via. Així mateix s’ha adequat un carril bici perllongant l’existent, des de la rotonda de la Merck fins a la rotonda de l'empresa Sagalés.

També s’ha fet un nou pas de vianants davant la benzinera per facilitar l’accés amb seguretat a l’aparcament i, també, pacificar el trànsit rodat a l’entrada i la sortida del polígon.

L’obra també ha comportat l’ampliació de la xarxa d’enllumenat públic amb lluminàries de tecnologia led adequades a les mides de les noves voreres.

L’obra ha durat aproximadament tres mesos i el seu cost ha estat d’uns 57.000 €, IVA inclòs.

Edicions locals