La pressió d'ingressos per Covid a l'Hospital es redueix lleugerament

En la darrera setmana hi ha hagut 30 altes i dues defuncions

Societat

L’Hospital de Mollet ha reduït de forma lleu el nombre d’ingressos per Covid19, amb 23 persones ingressades, 8 menys que la setmana anterior.

Segons fonts de la Fundació Sanitària Mollet, aquestes dades permeten mantenir l’accés de visites a l’àrea d’hospitalització no Covid en franges horàries específiques i desenvolupar la resta de l’activitat de l’hospital amb normalitat. En total, en la darrera setmana s’han donat 30 altes, amb un total de 1.186 des de l'inici de la pandèmia, i hi ha hagut 2 defuncions.

Al  llarg d’aquesta setmana i segons dades de la Generalitat de Catalunya, el risc de rebrot es manté per sobre dels 200 al Baix Vallès, concretament a 279 punts i la taxa de contagi per sobre de 1 (1,05), xifres similars a les de la setmana anterior. Per aquest motiu, des de la Fundació es demana "gaudir de les properes festes de Setmana Santa amb prudència i mantenint el màxim les ja conegudes mesures de protecció i prevenció fora de la bombolla de convivència: mascareta, distància i mans".

Edicions locals