Mollet Negocis rep el Premi Excel·lència 2011 al Desenvolupament Sostenible

L'empresa municipal Mercamollet va impulsar la plataforma que uneix esforços del sector públic i privat per dinamitzar econòmicament la ciutat

Economia

La plataforma tecnològica Mollet Negocis ha rebut el Premi Excel·lència 2011 al Desenvolupament Sostenible que atorga el Col·legi d'Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicacions de Catalunya (COETTC). El portal, impulsat per l'empresa municipal Mercamollet, combina els esforços del sector públic i privat per dinamitzar l'activitat econòmica i social de la ciutat.

Els Premis Excel·lència 2011 es lliuraven dijous en el marc de la 10a Diada de les Telecomunicacions a Catalunya, celebrada al Cosmo Caixa de Barcelona. El Premi Excel·lència al Desenvolupament Sostenible es concedeix anualment a l'empresa o institució que hagi destacat per la promoció, organització, desenvolupament d'activitats de formació, investigació, divulgació i accions socials en els camps interdisciplinaris de la ciència, la tecnologia, la naturalesa, la societat, el desenvolupament econòmic, la cooperació internacional, el canvi global i els desequilibris socials, econòmics i tecnològics.
Mercamollet, va engegar l’octubre de 2010 la plataforma tecnològica Mollet Negocis com una eina de promoció comercial i econòmica, amb l’objectiu principal de promoure i facilitar la implantació de nous establiments comercials a la ciutat i, al mateix temps, ser una eina útil per als consumidors, ja que s’hi troba informació dels establiments, eixos comercials, sectors, etc, a la ciutat.
L'empresa municipal ha rebut el premi de manera ex aequo amb la Fundació CETEI – Fundació Joan XXIII. Des que l’any 2002 el COETTC va instaurar el premi, només dos administracions locals, l'Ajuntament de Sant Cugat i el de Viladecans, havien rebut aquest reconeixement.
Mollet Negocis inclou informació dels comerços que hi ha a la ciutat, distribuïts per sectors i pels diferents eixos comercials, a més d'actualitzacions de locals comercials disponibles, gràcies a la col·laboració dels agents immobiliaris. La guia del comerç a la ciutat s’actualitzarà cada tres mesos per mitjà d’un exhaustiu cens del teixit comercial. A més, el portal disposa d'informació de transport públic, aparcaments disponibles i altres informacions d’interès. Mollet Negocis és una plataforma dinàmica que es va ampliant i completant amb la col·laboració dels comerciants de la ciutat.
Mollet Negocis també té una aplicació per a telèfons mòbils de tecnologia Iphone i Android.

Edicions locals