L'empresa americana GM guardona Ficosa

L'empresa automobilística Ficosa ha rebut el premi, per segon any consecutiu, de GM com a Proveedor de l'Any 2007. L'entrega del guardó va tenir lloc el cap de setmana passat a Florida (EE.UU.) en el marc de la 16a edició de la gala 'Best of the Best'.

Economia

El conseller delegat de Ficosa, Javier Pujol, va rebre el guardó de la mà del vicepresident de compres mundial de GM, Bo Andersson. Pujol va afirmar en el seu discurs que "aquest premi els anima a seguir treballant per contribuir al desenvolupament i creixement de GM a través de les seves capacitats tecnològiques i productives a nivell mundial".
El guardó forma part d'un programa global iniciat per GM el 1992. Els guanyadors són seleccionats per un equip global d'executius de compra, enginyeria, producció i logística del fabricant. Aquest any, l'empresa americana ha honrat 97 proveedors a nivell mundial pel seu rendiment durant el 2007.

FICOSA I GM

 

Ficosa és proveedor de GM des de fa més de 20 anys de retrovisors, palanques de canvi de marxa, palanques de fre, sistemes de filtració de l'aire, etc. Actualment l'empresa amb seu a Mollet, està involucrada en diversos projectes de co-desenvolupament amb la ingenyeria avançada de GM per incorporar les seves innovacions en els models de la nova generació del fabricant americà GM.
 

Edicions locals