La Molletense no s'inscriu al torneig alternatiu de la Segona Catalana

Plantilla i directiva acorden no disputar el campionat amistós

Esports

| JL.R.B.

José Luis Rodríguez Beltrán

La UD Molletense no s'ha inscrit finalment al torneig alternatiu de la Segona Catalana. La Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol, reunida el passat 8 de març, va acordar la no celebració de la competició de Segona Catalana d’aquesta temporada 2020-2021 per manca de dates disponibles per a la disputa de tots els partits previstos. Per aquest motiu, va proposar als clubs un torneig alternatiu amistós, que la Molletense no ha volgut inscriure's. 

La plantilla i la directiva van tenir una reunió ja fa uns dies i es va acordar no disputar el campionat amistós. "Vam valorar la situació amb la plantilla i va ser un acord mutu. Entenem que és un torneig sense un objectiu clar i amb un premi insuficient", admet el president de la Molletense, Kiko Montoya. Segons ha publicat l'FCF, el torneig s'iniciarà aquest cap de setmana en una primera fase amb una lligueta de grups i, posteriorment, es disputarà una fase final amb premis econòmics en la reducció del cost pels arbitratges entre els finalistes per la temporada següent.

El club ha arribat a un acord amb la plantilla per deslliurar-se de la fitxa amb la Molletense si volen jugar en equips de la Tercera i la Quarta Catalana. "La meitat  dels jugadors aniran a equips de Tercera i Quarta Catalana perquè alguns volen competir. La dea és que tornin per preparar la pròxima temporada", remarca Montoya, que valora l'actual temporada com a "curta i atípica". 

Edicions locals