Amazon s'instal·larà al solar de l'antiga Bacardi a Mollet

El gegant del comerç electrònic ocuparia les naus que construeix Segro al polígon de Can Magarola

Economia

Amazon s'instal·larà al solar de l'antiga Bacardi a Mollet
Amazon s'instal·larà al solar de l'antiga Bacardi a Mollet

El gegant mundial del comerç electrònic Amazon s'instal·larà a l'espai que fins al 2017 ocupava l'empresa Bacardi, al polígon Can Magarola de Mollet del Vallès.

El 2017, el grup inversor Segro adquiria els terrenys, on construeix les naus del Segro Logistics Park Mollet –nom del centre logístic en construcció– que consta d'unes naus de 43.000 metres quadrats ampliables a 50.000 en una parcel·la de 70.000 metres quadrats. El projecte, que es posava en lloguer el 2019, preveu fins a 82 molls de càrrega i descàrrega a la façana principal, així com 1.200 metres quadrats destinats a oficines, zones comunes, instal·lacions esportives i una zona recreativa.

Segro és una Societat cotitzada Anònima d'inversió immobiliària (Socimi) britànica, líder a Europa en la gestió, promoció i desenvolupament d'actius logístics i industrials. En els darrers anys ha desenvolupat un pla d'expansió a Espanya amb la compra de terrenys per construir-hi centres logístics, un dels quals al polígon Roca de Martorelles, on també s'ubica Amazon. Segons ha avançat TV3, l'obertura de dos nous centres a Catalunya, el de Mollet i un a Vilamalla, a Girona, respon a una necessitat d'expandir el negoci a la zona davant les dificultats d'instal·lar-se a França.

A l'octubre es compliran quatre anys des que una empresa històrica com Bacardí marxés de Mollet. El 2016 es va produir el trasllat de la producció a Itàlia i l'any següent es van traslladar les oficines a l'edifici El Triangle de la plaça Catalunya de Barcelona.

Edicions locals