S'obren les inscripcions de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme

El Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà la 26a edició de la mítica prova de resistència els dies 2, 3 i 4 de juliol

Esports

| Circuit

Montmeló

 El Circuit de Barcelona-Catalunya ja ha obert les inscripcions per la 26a edició de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, que tindrà lloc els dies 2,3 i 4 de juliol. Els participants que vulguin prendre part en la tradicional cita aquesta temporada podran inscriure's fins al divendres 4 de juny. Les primeres tandes lliures opcionals per als participants es realitzaran el 25 de juny, amb l'opció de completar l'entrenament durant tot el dia, mig dia o una hora.

Cal recordar que, des de l'any 2016, les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme arrenquen a les 12h i que els equips, juntament amb els seus pilots, poden triar lliurement els pneumàtics que volen utilitzar, ampliant així el ventall de possibilitats de la cursa i assegurant l'emoció. Els pilots podran competir en equips formats per un mínim de 3 pilots i un màxim de 4, sempre que tinguin una llicència anual o d'una sola prova: Catalana, Homologada, FIM o FIM Europa (els pilots amb llicència FIM o FIM Europa hauran de presentar obligatòriament l'autorització de sortida de la seva Federació).

Els relleus s'hauran de realitzar cada dues hores com a màxim, ja que cap pilot podrà rodar més de dues hores consecutives. A més, seguint amb un dels grans atractius de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, la sortida serà en espiga, al més pur estil “Le Mans”.

Canvis i protocol COVID-19
L'accés al Circuit de Barcelona-Catalunya es durà a terme de la forma més segura possible, mitjançant el control de temperatura. Tots els assistents hauran de portar mascareta i es recomana fer servir habitualment els diferents dispensadors de gel hidroalcohòlic repartits per tota la instal·lació.

Els equips inscrits en la prova rebran un nombre limitat de passis i l'accés al pàdoc només es permetrà a les persones degudament acreditades.

Juntament amb aquestes mesures, el protocol podria modificar-se adequant-se a les mesures vigents en cada moment, implementades segons l'evolució de la pandèmia.

Edicions locals