Golejada del Mollet HC, que se situa colíder de Segona

El femení s'imposa al Vic i és el segon classificat de la Primera Catalana

Esports

Golejada del Mollet HC, que se situa colíder de Segona
Golejada del Mollet HC, que se situa colíder de Segona | Mollet HC

El Mollet HC masculí va aconseguir la golejada de la jornada amb una victòria molt clara contra el Lloret, per 11 a 0. L'equip molletà mostra una bona dinàmica al tram inicial del grup 2A de la Segona Catalana i ho va evidenciar dissabte al Pavelló Riera Seca. 

El Mollet dirigit per Paco González ja guanyava al descans per 7 a 0 i a la represa va marcar quatre gols més, per signar un resultat que no s'acostuma a veure. El jugador del compromís va ser el capità Rafa Trillo, que va marcar quatre gols i també va repartir assistències, de mèrit, per assolir la golejada. El Mollet se situa al primer lloc, del grup 2a de la Segona Catalana, amb nou punts, empatat amb el Vilassar. La pròxima jornada el conjunt de Paco González defensarà el primer lloc a la pista del Tordera, el 10 d'abril.

Victòria del femení contra el Vic

El sènior femení, que milita a la Primera Catalana, va imposar-se contra el CH Vic, per 3 a 0. L'equip molletà va arribar al descans amb empat sense gols, però a la represa va millorar l'aspecte ofensiu per marcar tres dianes. El conjunt dirigit per Rafa Trillo és segon amb deu punts, a dos punts del líder, la Igualada. El pròxim partit de les molletanes tindrà lloc el 17 d'abril contra el Cerdanyola.

Edicions locals