Invicte i històric DM Group Mollet

L'equip molletà suma un ple de victòries al grup C4 de la Lliga EBA després de guanyar el Mataró, per 75 a 77

Esports

| Xavi Solanas

Mollet del Vallès

El DM Group Mollet ha tancat la fase de grups de la Lliga EBA invicte. L'equip molletà ha fet un ple de victòries després de sumar el dotzè triomf del grup C4 a la pista del Mataró-Germans Homs, per 75 a 77. Els molletans s'han imposat a totes les jornades disputades, que els converteix en l'únic equip de les lligues estatals d'aquesta temporada en acabar invicte la fase de grups. 

No era un partit més, tot i que els deures el Mollet ja els tenia fet: fa setmanes ja havia assegurat disputar la fase prèvia de la promoció d'ascens en assegurar-se ja el primer lloc del grup C4. Tot i que hi havia el premi honorífic d'acabar la fase regular amb un ple de victòries, insòlit aquesta temporada a les lligues estatals. Així que el Mollet de Josep Maria Marsà es va plantar a la pista del Mataró amb la màxima ambició i només amb la pressió pròpia. Tot i això, el duel va estar tan ajustat, que va requerir una última gran acció de Xavi Assalit. Quan faltaven cinc segons, el Mataró havia fet l'empat, 75 a 75, i en l'última cistella Assalit es jugava l'acció per evitar la pròrroga i fer una cistella històrica, i posar el 75 a 77.

El duel va estar igualat fins al final com s'ha pogut veure en el vídeo. Ja al primer quart, el Mataró va demostrar que no posaria les coses fàcils als molletans, amb el 17 a 15, tot i que al descans el Mollet posaria ordre amb un parcial, de 24 a 30, és a dir, per marxar al descans, 41 a 45. Al tercer període, empat a 59, i a l'últim quart, victòria ajustada de tan sols dos punts, necessaris, per tancar una fase de grups de pitet, amb 12 victòries en 12 partits.  

Edicions locals