Baixa l'índex de rebrot i la velocitat de transmissió a Mollet respecte a fa una setmana

L'Hospital manté els ingressats per Covid en poc més d'una trentena

Societat

Les dades epidemiològiques aquest dilluns respecte a les de fa una setmana, malgrat no ser bones, han millorat lleugerament. En concret, dos dels indicadors principals, el risc de rebrot i la velocitat de transmissió s'han reduït.

L’índex de rebrot a la ciutat se situa en 342 punts (pels 416 de principis de la setmana passada), i la velocitat de transmissió en 0,93, per sota de l'1,12 també de la setmana passada.

Els casos detectats la darrera setmana han estat 85 i en aquests moments, hi ha 34 persones ingressades confirmades amb Covid a l’Hospital de Mollet, 5 d’elles a l’UCI, unes dades de pressió assistencial similars a les de fa set dies. A les residències de Mollet la situació segueix sent de normalitat i en referència a les vacunacions, 8.192 persones ja han estat vacunades en primera dosi i 2.890 en segona.

Pel que fa als grups escolars confinats, en aquests moments són 4 amb 99 persones confinades i 4 positius.

Aquestes són algunes de les dades que s'han tractat a la reunió de coordinació municipal setmanal que fa l'Ajuntament de Mollet per analitzar l'evolució de la pandèmia a la ciutat. També s'han explicat les actuacions de la Policia Municipal, que ha realitzat 35 denúncies per intervencions relacionades amb la Covid-19, entre d'altres, per consum d’alcohol a la via pública, no portar la mascareta o portar-la incorrectament, per no respectar la limitació de mobilitat nocturna i a un local per servir menjar a l’establiment en horari no permès, és a dir, més enllà de les 22 h.

Edicions locals