Aitor Millán suma cent partits amb el FS Barri Can Calet

El club homenatja el capità, que compleix cinc temporades amb l'equip santfostenc a la Divisió d'Honor Catalana

Esports

Aitor Millán suma cent partits amb el FS Barri Can Calet
Aitor Millán suma cent partits amb el FS Barri Can Calet | Aitor Millán

Mollet del Vallès, Sant Fost de CampsentellesJosé Luis Rodríguez Beltrán

Aitor Millán, de 30 anys, és el capità del Barri Can Calet i diumenge contra el Manlleu va sumar el seu centenar de partits defensat la samarreta santfostenca. El responsable del club, Xavi Cuni, va lliurar-li un trofeu, que l'acredita com el divuitè jugador en la història del club que arriba al centenar de compromisos amb el FS Barri Can Calet.

Millán va arribar fa cinc temporades a l'equip santfostenc després de marxar del CF Mollet UE. Format en futbol, va decidir canviar pel futbol sala i n'està més que satisfet. "Ja era entrenador de futbol sala al club, i per la bona relació amb Xavi Cuni i perquè volia jugar amb un amic, Gerard Martínez, vaig decidir apostar pel Barri Can Calet", admet el santfostenc, que es mostra molt il·lusionat de complir cent partits: "és una il·lusió i una emoció enorme perquè sóc del poble i el fet de representar aquesta entitat arribant a la fita de cent partits, és per estar molt orgullós". 

El jugador santfostenc és una peça indispensable en el joc del Barri Can Calet, destaca com a tanca i per a rauxa que desprèn als companys. "Tinc molts bons moments, però recorda especialment el partit que suposava la salvació a la Divisió d'Honor en l'última jornada. Vaig marcar un gol decisiu i va ser molt emocionant amb una graderia plena", recorda Millán.

Temporada atípica 2020-21

Enguany, l'equip també lluita per la salvació en una temporada atípica, marcada per la Covid-19. "Tenim set partits per endavant, i cinc d'aquests són contra rivals directes per la permanència. Ens salvarem", admet el santfostenc, que recorda que la jornada passada van plantar cara al colíder, el Manlleu, tot i perdre per 2 a 4. "Al descans el resultat era d'empat sense gols, a la represa ens van capgirar l'electrònic, i tot i empatar, ells van estar més afortunats amb el gol. Estem jugant bé, però ens falta marcar gols", diu Aitor Millán, que confia en la salvació de l'equip. 

El Can Calet és quart per la cua amb 5 punts i té els llocs de permanència a tan sols dos punts. Diumenge, l'equip santfostenc visitarà la pista del Vilamajor, que és un rival directe per la salvació i que suma un punt més que el Barri Can Calet.

Edicions locals