Ramón Caro renova a la presidència del Club d'Escacs Mollet

El mandatari va assumir la presidència el 2013 i serà el màxim responsable fins al 2025

Esports

Ramón Caro renova a la presidència del Club d'Escacs Mollet
Ramón Caro renova a la presidència del Club d'Escacs Mollet | Club d'Escacs Mollet

José Luis Rodríguez Beltrán

Ramón Caro, de 54 anys, ha renovat com a president del Club d'Escacs Mollet pels propers quatre anys. La candidatura del santfostenc va ser l'única que s'hi va presentar a les eleccions de l'entitat molletana, i des d'avui ja s'ha proclamat oficialment la renovació de Caro al capdavant del club, que ho és des del 2013. Aleshores va passar de vicepresident a president, en substitució de Josep Salinas, i en 2015 va guanyar les eleccions. 

Un dels punts destacats de Caro pels pròxims quatre anys és ampliar la pràctica dels escacs entre els infants, sobretot en les noies. "Hem d'aconseguir que vinguin més infants al club, no només de Mollet, també dels municipis del voltant", admet el responsable, que confia, "quan se superi la pandèmia, recuperar els hàbits del club, com ara les partides d'escacs ràpides". A banda d'això, la directiva vol mantenir l'equip absolut d'escacs a la màxima categoria catalana. "Enguany complim set temporades a la Divisió d'Honor, i hem guanyat dues vegades la competició. Hem de seguir sent competitius, una referència a la comarca i a Catalunya", diu el president.  

Ramón Caro admet que aquest serà el seu últim mandat i explica que una de les tasques de la directiva serà trobar un relleu d'aquí a quatre anys, per encarar una etapa important del club perquè el 2031 complirà cent anys. La directiva que acompanya a Caro està formada per Guillem García, vicepresident; Pere Garriga Solé, secretari; Kirian Vicente, tresorer; Francesc Fernández i Cristian Fernández, vocals; i Paul Lambert i Anna Pont, col·laboradors externs en l'àrea de pares i mares. 

També renova com a vicepresident de la Federació Catalana d'Escacs

Ramón Caro també ha renovat com a directiu de la junta de la Federació Catalana d'Escacs. El directiu del club molletà es manté com a vicepresident i té com a tasca principal l'organització d'un Mundial d'escacs d'empreses, que es preveu celebrar el 2022. 

Edicions locals