L'Atlètic Mollet manté el pols per l'ascens a la segona divisió del Campionat de Catalunya

El club molletà afrontarà la segona, i definitiva, jornada després d'assolir el segon lloc a la primera sessió

Esports

L'Atlètic Mollet manté el pols per l'ascens a la segona divisió del Campionat de Catalunya
L'Atlètic Mollet manté el pols per l'ascens a la segona divisió del Campionat de Catalunya | Albert Raga - CA Mollet

El Club Atlètic Mollet va acabar la primera jornada del Campionat de Catalunya C de Clubs 2021, que és la tercera divisió catalana, al segon lloc de la classificació general amb 352 punts. Després de la disputa de les dues jornades, els dos primers classificats pujarien al català B, que és la segona màxima categoria catalana de clubs. 

Mollet va acollir la primera jornada del campionat C amb bona nota en l'organització i pels mèriits esportius. El club va acabar al segon lloc, a 22 punts del líder, el Vic; i amb un marge de 27 punts amb el tercer, el Gavà. En la categoria masculina, el Mollet va ser l'equip que més va sumar; mentre que en la de dones, va ser el segon. Si bé la primera jornada va tenir lloc el passat diumenge a Mollet, la segona, també tindrà lloc a les instal·lacions de la Pedra Salvadora de Mollet, aquest diumenge 17 d'abril, i l'equip molletà tornarà a competir a casa per intentar fer l'ascens al català B. 

D'altra banda, al grup D, que és la quarta divisió, ha pres part el Club d'Atletisme Parets, que ha acabat al 10è lloc de la classificació general. El campionat català D es va celebrar el cap de setmana a Palafrugell. 

Edicions locals