La Unió FS Mollet acull una jornada de tecnificació comarcal de la Federació Catalana

El primer equip masculí, que milita a la Primera Catalana, rebrà dissabte l'Olímpic la Floresta B (17.45 h)

Esports

La Unió FS Mollet acull una jornada de tecnificació comarcal de la Federació Catalana
La Unió FS Mollet acull una jornada de tecnificació comarcal de la Federació Catalana | FCF

Mollet del Vallès

La Unió FS Mollet ha acollit la sisena jornada de tecnificació de la Federació Catalana de Futbol. La sessió, que impulsa l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala, va consistir en reunions telemàtiques entre els cossos tècnics de les Seleccions Comarcals del Vallès Oriental i els entrenadors de la Unió FS Mollet i una visita al club.

La jornada de tecnificació va començar amb una trobada telemàtica amb els entrenadors del club molletà. Jordi Gay, secretari i responsable de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala, acompanyat del seleccionador català de futbol sala, Pere Molina, van presentar les eines de formació per tal que els entrenadors puguin treballar amb els seus equips. Posteriorment, el passat dijous, l'expedició catalana va ser present a l’entrenament dels benjamins, alevins, infantils i juvenils de la Unió FS Mollet. "Cada entrenador intenta fer bé sempre la seva feina, però quan ve algú extern, com aquest cas de la federació, sempre s'escolta més. Tot el que sigui aportar benvingut sigui", admet el coordinador del club, Manel Rodríguez.

Jordi Gay, acompanyat dels seleccionadors catalans de futbol sala, Jordi Barrero, Gerard Pusó i Pere Molina, van presenciar els entrenaments plantejats pels tècnics del conjunt molletà per tal d’ajudar, suggerir i intercanviar opinions sobre els exercicis treballats, amb l’assistència també dels cossos tècnics de les Seleccions Comarcals del Vallès Oriental. Es van fer entrenaments amb el benjamí A i B, l’aleví B, l’infantil B i D i el Juvenil A, marcats per aspectes tècnics com el regat, la tècnica individual i l’ocupació d’espais.

L'absolut contra la Floresta B

La Unió FS Mollet rebrà dissabte l'Olímpic la Floresta B (17.45 h). L'equip molletà ocupa el sisè lloc del grup 1, de la Primera Catalana, amb vuit punts.

Edicions locals