Salvador Illa demana pas per governar la Generalitat

El líder socialista demana en una visita a Mollet que si ERC i Junts no es posen d'acord facin un pas al costat

Política

Salvador Illa demana pas per governar la Generalitat
Salvador Illa demana pas per governar la Generalitat

Mollet del Vallès

El líder del PSC Salvador Illa ha demanat a ERC i Junts que, si no arriben a un acord per formar un Govern a la Generalitat, facin "un pas al costat" que permeti que els socialistes assumeixin aquesta responsabilitat.

Illa ho ha dit en una visita que ha fet a Mollet del Vallès, on s'ha passejat per alguns carrers del Centre i pel Mercat Municipal per copsar les inquietuds del sector comercial de la ciutat. "He pogut constatar un cop més que la gent està preocupada pel ritme de vacunació, perquè hi hagi l'acompanyament necessari per part de les administracions públiques als negocis i perquè ningú quedi enrere", deia Illa, qui criticava el que considera "inactivitat" del Govern de la Generalitat, a qui ha demanat que "deixin d'enredar". "Si no són capaços d'arribar a un acord que facin un pas al costat i deixin que els que sí que tenim les idees clares puguem liderar un govern d'esquerres a Catalunya centrat en les veritables preocupacions de la ciutadania", sentenciava.

En la seva visita, Illa ha estat acompanyat pels alcaldes Josep Monràs i Òscar Sierra, de Mollet i la Llagosta, el diputat al Parlament i regidor de l'Ajuntament de Granollers, Jordi Terrades, el diputat al Congrés Arnau Ramírez i el líder del PSC al Vallès Oriental, Jonatan Martínez, a més d'altres socialistes del Consistori molletà. L'alcalde Monràs ha defensat que Illa té "un projecte d'esquerres clar i nítid de recuperació econòmica i social". Monràs feia notar "l'ADN d'alcalde", que segons ell manté Illa, qui ha estat durant anys alcalde de la Roca del Vallès, i ha valorat que vulgui "conèixer la realitat del país trepitjant territori i conversant amb els ciutadans i ciutadanes que li expliquen les seves inquietuds sobre la reactivació econòmica, la vacunació, l'assistència sanitària... Li expliquen això, no altres misses ni idees fum. Aquestes ja han passat i no podem estar permanentment en el dia de la marmota", concloïa.

Edicions locals