Els ingressats a l'UCI de l'Hospital de Mollet augmenten respecte a fa una setmana

En total són vuit persones a cures intensives per les cinc que hi havia dilluns de la setmana passada

Societat

El nombre d'ingressats a l'UCI per Covid de l'Hospital de Mollet s'ha incrementat respecte a les de fa una setmana. Segons les dades facilitades per l'Ajuntament, aquest dilluns n'hi ha vuit pels cinc pacients de la setmana passada.

Pel que fa als casos detectats la darrera setmana, han estat 75 i en aquests moments hi ha 33 persones ingressades confirmades amb Covid-19 a l’Hospital de Mollet.

Atenent a les dades epidemiològiques, l’índex de rebrot a la ciutat baixa lleugerament i se situa en 335 punts, pels 342 de principis de la setmana passada, i la velocitat de transmissió és de l'1,05, una mica superior al 0,93 de fa una setmana.

Pel que fa els grups escolars confinats, en aquests moments són 11 amb 267 persones confinades i 34 positius. A les residències de Mollet la situació segueix sent de normalitat.

En referència a les vacunacions, 10.083 persones ja han estat vacunades en primera dosi i 3.027 en segona.

Aquestes són les dades que s'han donat a conèixer durant la reunió de coordinació que cada dilluns celebren responsables de l’Ajuntament de Mollet, i en què també s'han fet públiques les actuacions de la Policia Municipal. En concret, el cos municipal va realitzar 60 denúncies durant la setmana passada, 40 d’elles durant el cap de setmana, la majoria per no respectar el confinament nocturn.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, fa una crida a la responsabilitat "sobretot perquè veig amb molta preocupació l’augment de persones que es troben a l’UCI”. Monràs també ha defensat “les vacunes, ja que al marge de complir les normes sanitàries, és l’únic antídot que tenim per vèncer el virus, desitgem que amb la cessió d’un nou espai municipal, com és el Centre Cívic de Can Pantiquet, per convertir-lo en un nou centre de vacunació a la ciutat es doni un impuls definitiu de la vacunació a Mollet”.

Edicions locals