L'Ajuntament de Sant Fost configura el cartipàs municipal del nou equip de govern

L'alcaldessa es farà càrrec de l'àrea de les persones i de funcionament del municipi

Política

L'Ajuntament de Sant Fost configura el cartipàs municipal del nou equip de govern
L'Ajuntament de Sant Fost configura el cartipàs municipal del nou equip de govern | Aj. de Sant Fost

Després de la moció de censura amb Sant Fost En Comú Podem que va portar de nou a l'alcaldia el partit Independents Units per Sant Fost (IUSF), el nou equip de govern ha donat a conèixer la configuració del cartipàs municipal. Tant l'alcaldessa, Montserrat Sanmartí, com el primer tinent d'alcalde, Alberto Bastida, s'encarregaran de la coordinació de quatre -dues cadascun- de les cinc àrees municipals.

D'aquesta manera, Montserrat Sanmartí, es fa càrrec de la coordinació de l’Àrea de les Persones, i la de Funcionament del municipi; i serà la regidora dels departaments de Cultura, Joventut, Seguretat ciutadana i Transport i mobilitat.

Mentre que Alberto Bastida serà Coordinador de l’Àrea d’Acció Social i la de Desenvolupament local; i regidor dels departaments de Serveis Socials i Família, Gent Gran, Dret Animal, Patrimoni, Medi Ambient, Habitatge i Serveis Transversals (que inclou Comunicació, Relacions Institucionals, Transparència o Participació Ciutadana).

Per la seva banda, Margarita Santos coordinarà l’Àrea del Territori i serà la regidora dels departaments d’Urbanisme, Obres, Serveis i Llicències i Via Pública; Juan Francisco Fernández serà el regidor dels departaments d’Hisenda i Serveis Interns; Blanca Torrallardona s'encarregarà de la regidoria dels departaments d’Ensenyament, Salut i Feminisme + LGTBI; Marc Rico serà el regidor del departament d’Esports i Pere Raspall s'encarregarà de la regidoria dels departaments de Promoció Econòmica i Cooperació i Promoció del municipi.

Cinc àmbits d'actuació

Les tasques que durà a terme el nou govern s'han dividit en 5 grans blocs, que se centren en els principals àmbits sobre els quals l’equip de govern considera que cal treballar per millorar el municipi.

Aquestes són: l'àrea d'Acció Social que inclou Serveis Socials i Família, Gent Gran, Feminisme i LGTBI i Dret Animal; l'Àrea de les Persones que inclou Esports, Salut, Ensenyament, Cultura i Joventut; la de Territori que integra Urbanisme, Obres, serveis i llicències, Via Pública i Patrimoni i medi ambient; la de Desenvolupament local que integra Promoció Econòmica, Cooperació i promoció del municipi i Habitatge i la de Funcionament del municipi que inclou Seguretat Ciutadana i Transport i Mobilitat.

 

Edicions locals