Íngrid Andrés guanya el Campionat de Catalunya d'atletisme amb el Barça

L'Atlètic Mollet es manté a la tercera categoria una temporada més

Esports

Íngrid Andrés
Íngrid Andrés | FCA

La paretana Íngrid Andrés va guanyar el Campionat de Catalunya de clubs d'atletisme 2021 amb el FC Barcelona. El club barceloní va imposar-se el cap de setmana a Sabadell a la segona, i definitiva, jornada de la lliga catalana amb una puntuació total de 932 punts, per davant de l'Hospitalet i l'AA Catalunya.  

Andrés va participar en dues de les proves de velocitat i ho va fer amb victòria. Als 100 metres va imposar-se amb un registre de 12,50 segons i al relleu 4x100 metres, l'equip blaugrana va guanyar amb un segon de marge amb les segones, l'Hospitalet. 

Mollet es manté al grup C del Campionat de Catalunya

L'Atlètic Mollet havia participat amb bons resultats en la primera jornada del grup C del Campionat de Catalunya i optava a l'ascens al grup B, però en la segona jornada es va veure superat i relegat fins a l'antepenúltim lloc. Tot i això, va aconseguir mantenir la tercera categoria catalana en un grup molt ajustat. De fet, el campionat va tenir lloc a les pistes molletanes, que va viure l'ascens de Vic i Gavà i el descens de Lluïssos Mataró i Sant Just. 

Pel que fa a l'Atletisme Parets, va acabar últim del grup D amb 638 punts. 

Edicions locals