Monràs es vol reunir amb Medi Ambient per agilitzar el PEIN

L'alcalde, Josep Monràs, demanarà en els propers dies una reunió amb els responsables de la Conselleria de Medi Ambient de la Generalitat per "demanar explicacions pel retard en l'aprovació del PEIN de Gallecs".

Política

Així ho assegurava en una entrevista a Canal Mollet TV, en què l’alcalde també parlava de la situació de les converses sobre el soterrament de la via del tren al seu pas pel barri de Santa Rosa. En aquest sentit, Monràs desmentia que hi hagués un acord ferm pel soterrament. “Fins que no hi hagi un document signat per Foment, la Generalitat i l’Ajuntament no serà definitiu, i aquesta firma encara no existeix”, deia. Amb tot, l’alcalde assegurava que era optimista i que en les negociacions “hi ha voluntat d’acord”. L’alt cost de l’operació, uns 150 milions d’euros, és, segons l’alcalde, un dels esculls en les converses. “És una operació cara que necessita una inversió important de Foment ja que la capacitat de generar plusvàlua amb la urbanització de l’entorn de la via és molt menuda”, deia.
En l’entrevista, que per primer cop va comptar amb traducció simultània al llenguatge de signes, Monràs va repassar quina és l’acció de govern que es preveu el 2008.

Edicions locals