Nou impuls al futbol femení del CF Mollet UE amb Judith Fernández

La nova coordinadora ha jugat a la Premier League i n'ha passat per equips històrics, com Barça, Espanyol, Racing i Alavés

Esports

Nou impuls al futbol femeí del CF Mollet UE amb Judith Fernández
Nou impuls al futbol femeí del CF Mollet UE amb Judith Fernández | CF Mollet UE

Mollet del VallèsJosé Luis Rodríguez Beltrán

Judith Fernández, de 25 anys, és la nova coordinadora del futbol femení del CF Mollet UE. La marxa de José Aguilera a la UE Sant Fost ha obligat al club molletà moure fitxa i centrar l'atenció en l'exfutbolista amb arrels entre Mollet i la Llagosta. Fins a la temporada passada, Fernández jugava a la Segona Divisió espanyola amb un club històric, el Racing de Santander, però a causa d'una lesió va decidir penjar les botes. "Ara formava part d'una agència de representació i em va sorgir l'oportunitat de portar la secció femenina del CF Mollet UE, i crec que hi ha molt bon potencial", explica la baixvallesana, que tot just aquesta setmana ha aterrat al Municipal del Germans Gonzalvo. 

Des del 2015, el CF Mollet UE té estructura de base femenina i es vol convertir en un referent vallesà. Aquest curs l'entitat té equips en categories aleví, infantil, cadet i juvenil. "Tenim un bon juvenil, que creiem que la pròxima temporada podria lluitar per pujar de categoria i, potser en dos o tres anys, ser una clara aposta per convertir-se en el nostre sènior femení", comenta Fernández, que té com a principal objectiu "impartir una mateixa metodologia d'entrenament a tots els equips femenins". A més, la vallesana considera que el CF Mollet UE té les condicions "per convertir-se en un referent en el futbol formatiu femení", i fins i tot, ha admès, que "s'han d'aconseguir treure més jugadores com l'Alèxia Putellas o la Queralt Gómez", totes dues, consolidades a la Primera Divisió espanyola. 

Formada entre el Barça i l'Espanyol

Judith Fernández va iniciar-se en el futbol al CE La Llagosta i ràpidament va passar al futbol base de l'Espanyol i el FC Barcelona, on va debutar amb els seus primers equips. En edat sènior, va marxar a Anglaterra per disputar la Premier Leguae amb el Bristol Academy. Poc després va marxar a un equip de la Segona divisió francesa i des de fa unes temporades va militar en equips de la Segona Divisió espanyola, entre aquestes l'Alavés i el Racing Santander. 

Edicions locals