El nou repte de Jordi Arguisuelas

L'atleta molletà correrà dissabte 12 hores seguides a les pistes d'atletisme de Mollet

Esports

Mollet del Vallès

Jordi Arguisuelas tornarà a mesurar-se físicament per un repte solidari. L'atleta molletà, vinculat amb el Triatló Sant Gervasi, correrà dissabte 12 hores a la pista d'atletisme la Pedra Salvadora de Mollet amb l'objectiu de visibilitzar l'Associació Petits Grans Herois,  formada per pares i mares d’infants prematurs de l'Hospital General de Catalunya.  

Arguisuelas iniciarà el repte a les set del matí i durant 12 hores farà voltes a la pista d'atletisme molletana. El repte solidari, a banda de donar suport als Petits Grans Herois, també servirà al molletà com a preparació al repte majúscul que prepara per a final d'any: completar set maratons seguides, és a dir, córrer 296 km sense parar. Tot i que ara per ara està centrat en el repte de dissabte, que segons la previsió de l'atleta, podria completar uns 120 km en 12 hores, és a dir, fer uns 10 km per hora. 

Repte completat a Gallecs

Ja el desembre del 2020, Arguisuelas va completar un repte rellevant solidari amb els 100 km per Gallecs ininterromputs, que va aconseguir fer després de 10 hores corrents. El repte també va recaptar diners per a l'Associació Petits Grans Herois. 

Edicions locals