La UD Lourdes vol recuperar el sènior masculí

El club té un grup de jugadors disposats a formar part del nou primer equip i un tècnic, Juan Vinuesa

Esports

José Luis Rodríguez Beltrán

La UD Lourdes vol recuperar el sènior masculí la pròxima temporada. Des de fa unes setmanes, el club estudia la possibilitat de recuperar el primer equip amb un grup de jugadors que havien militat al club molletà i que ara estan en equips de la Segona i la Tercera Catalana, o sense club. "Tenim uns 14 jugadors interessats en tornar al club. Les negociacions per muntar el primer equip estan molt avançades, però fins que no acabi aquesta temporada no serà oficial", explica el president de la UD Lourdes, Fernando Diago. 

El responsable molletà, que va renovar com a president fa uns mesos després de només presentar-s'hi la seva candidatura a les eleccions, té la voluntat de promocionar l'equip masculí. La temporada passada el club va decidir no tenir sènior masculí aquest curs per l'alt cost de la plantilla, d'uns 13.000 euros aproximadament, que costejava el club. "Nosaltres pagarem el cost d'àrbitres i l'equipació, que pot ascendir a uns 3.000 euros. La resta, ho ha de pagar la plantilla. Estem en Quarta Catalana, no pot ser d'una altra manera", assenyala Diago, que es mostra il·lusionat amb el possible retorn de l'equip, que en aquesta ocasió no tindrà cap conveni de col·laboració amb el CF Mollet UE.  

L'entrenador del nou primer equip a la Quarta Catalana serà un tècnic que fa unes setmanes va agafar la batuta d'un aleví, Juan Vinuesa, que és de Montmeló i ha dirigit diferents equips al Baix Vallès. "Està treballant amb aquests jugadors interessats, des de fa unes setmanes ja entrena a la base, però la pròxima temporada serà el nostre entrenador del primer equip", indica el president.   

Potenciació del futbol femení

Amb la continuïtat com a president de Diago, la junta directiva s'ha posat com a objectiu potenciar l'estructura femenina del club. Aquesta temporada l'equip té un conjunt de futbol 7 cadet i juvenil, que no ha estat federat; i algunes jugadores que militen en equips benjamins i prebenjamins. El club ja ha iniciat la promoció del campus d'estiu, que anirà especialment adreçada a les noies. "La coordinadora del campus serà Aida Uceda, que va ser la nostra coordinadora, però que per motius laborals ho va haver de deixar. Volem captar noies amb el nostre campus i donar continuïtat al nostre projecte femení", diu el president molletà. El campus se celebrarà a partir del 28 de juny i les inscripcions ja estan obertes.  

Edicions locals