Ara Mollet planteja tancar al trànsit un tram de l'avinguda Jaume I durant els caps de setmana

Amb aquesta mesura, el grup vol que es pacifiqui la via i es doni prioritat als vianants

Societat

Ara Mollet planteja tancar al trànsit un trams de l'avinguda Jaume I durant els caps de setmana
Ara Mollet planteja tancar al trànsit un trams de l'avinguda Jaume I durant els caps de setmana

Ara Mollet ERC MES ha plantejat que es prenguin mesures per pacificar el trànsit i es prioritzin els vianants a l'avinguda Jaume I, una de les principals artèries de la ciutat.

A imatge del que ja s'està duent a terme els caps de setmana a Gaietà Vínzia, on es tanca el pas a la circulació de vehicles, Ara Mollet opina que es podrien prendre mesures similars a Jaume I. "Després de parlar amb diversos veïns de la zona, volem proposar la transformació d’aquest cèntric espai de la ciutat, tal com s’ha fet ja a altres zones properes, com la vianalització del carrer Portugal, de la zona centre, o canvis al carrer Vínzia", apunten des d'Ara Mollet.

El grup recorda que l’avinguda de Jaume I –entre els 4 cantons i el carrer Feliu Tura– és també un dels punts importants en l'àmbit social i comercial de la ciutat, tot i que "suporta encara un trànsit molt elevat i això entra en confrontació sovint amb un ús més cívic de la via". Per aquest motiu, Ara Mollet opina que aquest és un dels propers espais de la ciutat "on caldrà fer actuacions que permetin pacificar i fer més amable l’avinguda, alhora que es donin alternatives al trànsit de pas actual".

Des de la formació proposen que en aquest tram de l’avinguda es prenguin mesures similars a les que es fan els divendres i festius al carrer Vínzia, on el trànsit de vehicles queda tallat per donar prioritat als vianants, aportant solucions a l’entrada de vehicles d’emergència, comercials i de veïns. "Ara amb les obres de les canonades que s’estan efectuant seria un bon moment per iniciar aquest nou projecte, que permetria incentivar la vida social, comercial i ciutadana al centre de Mollet", consideren.

 

 

 

Edicions locals