La fi del toc de queda es deixa notar amb més gent als carrers de Mollet però sense incidències

Baixen els ingressats a l'Hospital de Mollet i disminueix la velocitat de transmissió

Societat

| Aj. Martorelles

Dissabte a la nit, coincidint amb l’aixecament del confinament nocturn, la Policia Municipal de Mollet es va detectar un augment de grups de persones al carrer, principalment de joves, sense incidències remarcables.

Aquesta és una de les qüestions que s'ha tractat durant la reunió de coordinació que l'Ajuntament de Mollet ha fet aquest dilluns per analitzar les dades Covid a Mollet. En aquests moments, l'índex de rebrot a la ciutat segueix disminuint situant-se en 279 i la velocitat de transmissió també baixa fins al 0,84.

Els casos detectats també han disminuït fins als 72 i en aquests moments hi ha 26 persones ingressades confirmades amb Covid a l'Hospital de Mollet, de les quals 3 a l'UCI, sense que s’hagi de lamentar cap defunció durant la darrera setmana.

Pel que fa als grups escolars confinats, en aquests moments són 8 amb 185 persones confinades i 28 positius.

En referència a les vacunacions, 13.696 persones ja han estat vacunades en primera dosi i 6.144 ja tenen subministrada també segona.

També en referència a les vacunacions al Centre Cívic de Can Pantiquet, l’Ajuntament informa que segons informació del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la vacunació a l'espai es desenvolupa amb normalitat i a bon ritme.

Pel que fa a les actuacions policials, el cos local ha interposat 30 denúncies durant la darrera setmana relacionades amb la Covid.

Edicions locals