Mollet en Comú reclama que Adif netegi els marges de la via de la R3 al pas per la ciutat

La formació demana que l'operador ferroviari faci un millor manteniment i arregli les tanques als llocs on estan trencades

Societat

Mollet en Comú reclama que Adif netegi els marges de la via de la R3 al pas per la ciutat
Mollet en Comú reclama que Adif netegi els marges de la via de la R3 al pas per la ciutat

Mollet en Comú ha denunciat el mal estat en què es troben els marges de la via de tren de la línia R3 al seu pas per la ciutat. Des de la formació reclamen a Adif, operador ferroviari encarregat, que faci un manteniment adequat de les zones i solucioni aquells punts amb les tanques obertes que poden representar un perill per als veïns.

El traçat de la via de la línia Barcelona-Puigcerdà al seu pas per la ciutat és un continu de desnivells superat per ponts elevats o soterrats amb un únic pas a nivell a l'altura de l’Estació de Santa Rosa i molts altres punts protegits amb tanques. Amb tot, en alguns casos aquestes tanques han estat trencades per tal d’obrir punts de pas inapropiats i insegurs.

En altres punts els desnivells dels vorals de la via generen marges de vegetació que de vegades acumulen brutícia o generen l'aparició de rates tal com denuncien alguns veïns, segons els comuns.

Per aquest motiu, Mollet en Comú vol fer un toc d’atenció sobre aquestes situacions que "poden esdevenir problemes greus de seguretat o de salubritat", consideren, i emplaça l’Ajuntament de Mollet a què reclami a Adif un bon manteniment periòdic d’aquesta via ferroviària al seu pas per la ciutat.

Els comuns alerten que molta d'aquesta brutícia és provocada per actes incívics d’alguns veïns que aprofiten aquests espais sense manteniment per llençar objectes inadequats. "Des de Mollet en Comú defensem una bona combinació de vigilància, manteniment i incentivació del civisme com a fórmula per endreçar tots els espais de la ciutat".

Edicions locals