El Mollet HC femení mira a Mataró per l'ascens

L'equip de Rafa Trillo té una última oportunitat per pujar a la Primera Catalana, però depèn de l'equip maresmenc

Esports

El Mollet HC femení mira a Mataró per l'ascens
El Mollet HC femení mira a Mataró per l'ascens | Mollet HC

José Luis Rodríguez Beltrán

Una última oportunitat per pujar s'ha presentat al sènior femení del Mollet HC mitjançant una nova circular de la Federació Catalana de Patinatge. Quan semblava que l'equip dirigit per Rafa Trillo ja no tenia cap opció d'ascens, l'ens federatiu va informar fa uns dies que el grup de la Primera Catalana tindria un segon ascens, que obre una nova possibilitat "d'ascens en diferit", apunta el president del club, Leo Conde. 

Segons el comunicat federatiu, la Primera Catalana tindrà un ascens compensat per un descens administratiu d'un equip de superior categoria. El Mollet HC ocupa el tercer lloc amb 17 punts. El líder, l'Igualada, ha ja consumat l'ascens; i el segon estaria en joc entre el segon classificat, el Mataró B, i les molletanes. "El Mataró té un equip a la Primera Nacional i no podria pujar, però el seu primer equip està en fases d'ascens per a l'Ok Lliga femenina. Si el Mataró A no puja, nosaltres tindríem l'ascens a la Primera Nacional", admet Conde, que encara haurà d'esperar unes setmanes: "tenim la incertesa de l'ascens, però això no impedeix que la temporada hagi estat excel·lent. El premi no seria l'ascens, és la gran campanya que han fet. L'ascens és circumstancial". 

El Mollet HC va disputar el seu últim partit de la temporada la setmana passada contra l'Horta, que va acabar amb una important victòria, per 3 a 1, que permet segur amb el somni de l'ascens. 

 

 

 

 

Edicions locals