Antonio Filgaira renova i dirigirà la Molletense la temporada 2021-2022

El tècnic complirà la seva tretzena temporada, en dues etapes, al Camp Municipal de la Zona Sud

Esports

Mollet del Vallès

La UE Molletense ha esvaït qualsevol dubte sobre la continuïtat d'Antonio Filgaira, que just acaba de renovar una temporada més. El mític entrenador del Camp Municipal de la Zona Sud ha segellat la seva continuïtat per seguir amb la batuta del primer equip blanc-i-blau a la Segona Catalana la temporada 2021-2022. 

El tècnic complirà la seva tretzena temporada com a entrenador de la Molletense en dues etapes, una primera de set anys i una segona que va camí de la seva sisena després de tornar el febrer del 2017. "Antonio Filgaira porta amb nosaltres ja dotze anys i és un entrenador de la casa. La pandèmia va fer pensar en la possibilitat de la seva no continuació, però després de meditar-ho ell, va decidir continuar i estem molt contents perquè piloti el projecte del curs 2021-2022", informa el president de la Molletense, Kiko Montoya. 

La Molletense suma una temporada en blanc per la pandèmia perquè la Federació Catalana de Futbol va decidir que la Segona Catalana no podia complir el pla de competició establert. Aleshores, l'ens federatiu va proposar una competició amistosa, que la Molletense va rebutjar participar i confiar en una millor situació per reprendre l'activitat a la Segona Catalana el setembre del 2021. "Tenim ganes de tornar a competir. L'objectiu de la Molletense sempre és el d'estar lluitant per les places capdavanteres i el pròxim curs intentarem continuar sent competitius", diu Montoya, que en els pròxims dies es vol reunir amb la direcció esportiva, liderada per Filgaira, per planificar la plantilla de la Molletense 2021-2022. 

Edicions locals