Jordi Arguisuelas al ritme de Queen, completa les 12 hores seguides

L'atleta molletà va completar 111 km en un repte solidari per l'entitat Petits Grans Herois

Esports

Jordi Arguisuelas al ritme de Queen, completa les 12 hores seguides
Jordi Arguisuelas al ritme de Queen, completa les 12 hores seguides

Mollet del VallèsJosé Luis Rodríguez Beltrán

A Jordi Arguisuelas li quedava poc més de tres minuts per completar el repte de les 12 hores seguides corrents a la pista municipal d'atletisme de Mollet i se sentia la cançó The show must go on, de Queen, que encoratjava encara més al molletà. L'atleta, amb la vestimenta del Triatló Sant Gervasi, va completar el migdia en cursa i va acabar sentint la veu de Freddie Mercury, que li recordava que el repte havia de continuar amb les set maratons seguides, que planifica per a final d'any. 

"Just abans d'acabar les 12 hores, en la megafonia sonava The sohow must go on, i la cançó té molt a veure amb el moment que estic del repte. Perquè em va esperonar per completar el repte de 12 hores, però em recordava que això havia de seguir perquè vull fer set maratons seguides per una causa solidària a finals d'any", admet Jordi Arguisuelas. El molletà va ser puntual a la cita de dissabte i a les set del matí ja hi era a les pistes per iniciar el repte, que va acabar a les set de la tarda després de completar 111 km, gairebé 10 km per hora. Tot això, Arguisuelas ho va fer per visibilitzar i recaptar diners per a l'entitat Petits Grans Herois, que és una associació de mares i pares d'infants prematurs de l’Hospital General de Catalunya.

Arguisuelas recorda que va ser emocionant el repte pel suport que va rebre. "Les dues últimes van ser les més dures, però anava amb el suport de persones que em van voler acompanyar. A més, vaig rebre un bon xut d'emoció quan des de Petits Grans Herois van posar per megafonia parlaments d'infants i persones vinculades amb Petits Grans Herois", diu el molletà, que admet que en cap moment va veure perillar el repte solidari. 

Set maratons seguides

El repte d'Arguisuelas de les 12 hores en pista és una prova més per afrontar a finals d'any la fita de completar set maratons seguides, que encara està per concretar el circuit de gairebé 300 km.   

Edicions locals