Els socialistes acusen el Govern d'innacció en matèria industrial

El PSC de Mollet organitza una xerrada amb el diputat al Parlament, Pol Gibert

Política

Els socialistes acusen el Govern d'innacció en matèria industrial
Els socialistes acusen el Govern d'innacció en matèria industrial

En plena crisi de Nissan i Bosch i a l'espera dels fons que puguin arribar dels fons europeus Next Generation, el PSC acusa el Govern de la Generalitat d'"inacció" en matèria industrial.

Així ho va explicar dijous el diputat del PSC al Parlament de Catalunya i Secretari Nacional d’Ocupació i FP del PSC, Pol Gibert, en un acte en línia organitzat pels socialistes molletans, amb el títol El futur de la indústria a Catalunya. Sobre la tasca que el Govern de la Generalitat està duent a terme en matèria d’indústria, Gibert posava com a exemple d'aquesta "inacció" el pressupost de la Generalitat per a indústria, que, segons el diputat, "és el més baix en més de 10 anys, tan sols amb 50 milions d’euros”. "Ningú en l’àmbit industrial espera res de la Generalitat. Ni recursos, ni voluntat ni presència”, opinava Gibert.

El diputat destacava la feina del Secretari General d’Indústria del Govern d’Espanya, Raul Blanco, i el "suport i interès" que mostra Salvador Illa "en els diversos conflictes laborals, empresarials o en tots aquells sectors afectats per la crisi sanitària".

En la xerrada també hi van participar la primera secretària del PSC de Mollet, Mireia Dionisio, i el membre de l’executiva local Raúl Broto. Dionisio, indicava que l’objectiu del PSC Mollet amb aquest cicle de conferències és “passar pàgina de les lluites de banderes estèrils, i parlar dels temes que realment importen i afecten la ciutadania de la nostra ciutat”. Segons Dionisio, “iniciem el cicle parlant d’indústria perquè el futur de Catalunya serà industrial o no serà, i això tindrà un efecte important en el futur benestar social dels treballadors i treballadores”.

Broto, per la seva banda, va afegir que “per al govern de la ciutat un dels grans eixos estratègics de futur és la reactivació de la indústria a la ciutat, una indústria del segle XXI innovadora i respectuosa amb el medi ambient, i volem aprofitar els projectes Next Generation per a fer-ho”.

 

Edicions locals