El Sant Antoni Eivissa, rival del DM Group de la repesca per l'ascens

El partit enfronta els dos segons classificats dels subgrups de Salou, però l'ascens també dependrà del duel entre els dos segons de València

Esports

El DM Group Mollet disputarà la repesca d'ascens a Leb Plata contra
El DM Group Mollet disputarà la repesca d'ascens a Leb Plata contra | Federació Catalana de Bàsquet

Mollet del Vallès

El DM Group Mollet jugarà la repesca dels segons classificats demà diumenge (11.30 h) a Salou contra el Sant Antoni Eivissa, que va perdre contra el Fuenlabrada, per 71 a 66. El Mollet passa a la repesca de diumenge per optar a l'última plaça d'ascens a la Leb Plata, que competiran els quatre segons classificats dels quatre subgrups de les fases d'ascens, dos a Salou i dos a València.  

Per aconseguir la cinquena plaça d'ascens de Leb Plata de diumenge el sistema és del tot rocambolesc. De les fases d'ascens a Leb Plata hi ha dos seus, València i Salou, amb dos subgrups cadascun. Els segons classificats de cada seu jugaran diumenge l'eliminatòria per l'ascens, però tan sols hi haurà una única plaça per pujar. Aleshores, l'equip que guanyi l'eliminatòria amb una millor diferència del bàsquet average, pujarà a la Leb Plata. Els dos partits de diumenge es disputaran a les 11 h, un a Salou i l'altre a València. 

El Mollet es jugarà les garrofes contra el segon classificat del grup 1 de Salou, el Sant Antoni Eivissa, que suma dues victòries i una derrota. Pel que fa a la seu de València, el partit de diumenge es jugarà entre el Movistar Estudiantes i el guanyador del duel entre Rivas i  CB La Zubia, que estan jugant aquesta tarda.

Llegeix la crònica del passi del Mollet a la repesca. 

Edicions locals