Una empresa dona 12 tones de pinso per a les colònies de gats i gossos de Mollet

La iniciativa sorgida de les entitats Red Solidària pro-Animal i ADYLA també vol abastir entitats amb escassetat de pinso d'altres punts del territori

Societat

Una empresa dona 12 tones de pinso per a les colònies de gats i gossos de Mollet
Una empresa dona 12 tones de pinso per a les colònies de gats i gossos de Mollet

Les colònies de gats i gossos de Mollet comptaran amb 12 tones de pinso per als animals, gràcies a la donació d'una empresa que ha donat els aliments de manera desinteressada.

La iniciativa, que ha sorgit de les entitats animalistes Red Solidària pro-Animal i ADYLA ha comportat una donació de 12 tones de pinso, que es destinarà a les gestores de les colònies de la ciutat, entre altres entitats. La donació l’ha fet una empresa de forma desinteressada i el transport ha anat a càrrec de l’empresa de transports Gepanetrans Operador Logístico. 

Les entitats van demanar la col·laboració a les regidories de Respecte Animal de l’Ajuntament de Mollet i de Drets Animals de l’Ajuntament de Sant Fost, per tal de trobar un espai on poder guardar aquesta important donació. En aquests moments, el pinso està emmagatzemat en un local del Motoclub Cent Peus de Sant Fost abans de ser repartit per poder alimentar gats i gossos. "La situació de pandèmia ha fet augmentar els abandonaments i ha disminuït les donacions", asseguren des de Red Solidària Pro-Animal, que agraeix aquest tipus de donacions: "Aquest tipus de donacions són molt importants perquè ajuden a seguir mantenint el benestar dels nostres animals. Demanem que més empreses s’uneixin a aquesta iniciativa i així augmentar el camp d’ajuda".

D’aquesta donació en concret se’n beneficiaran les alimentadores de les colònies de gats controlades de Mollet, així com d’altres entitats animalistes d’arreu de Catalunya que ja s’han interessat a acceptar aquest pinso.

“Aquesta donació tan important va molt bé per a aquelles protectores i entitats de protecció animal que treballen incansablement i que moltes vegades tenen escassetat de recursos per mantenir els animals que rescaten en diferents situacions”, diu la regidora de Respecte Animal de l’Ajuntament de Mollet, Núria Muñoz, qui destaca la col·laboració d'ambdós Ajuntaments, la qual "demostra la bona sintonia i el compromís de les dues ciutats en l’àmbit de la protecció i el benestar animal”.

 

Edicions locals