Mar Juárez frega el podi de la Copa d'Europa de marxa atlètica

La vallesana canvia d'entrenador i obté millora en les seves prestacions en cursa

Esports

Mar Juárez frega el podi de la Copa d'Europa de marxa atlètica
Mar Juárez frega el podi de la Copa d'Europa de marxa atlètica

Mollet del Vallès, Montornès del VallèsJosé Luis Rodríguez Beltrán

Mar Juárez va estar en la lluita per les medalles dels 35 km marxa de la Copa d'Europa durant les 2 hores, 52 minuts i 44 segons de la seva participació en la cita continental de la República Txeca. La molletana, veïna de Montornès, va mostrar diumenge la millora en cursa dels darrers mesos amb el canvi d'entrenador, Jacinto Garzón, que li va possibilitar fregar el podi i aconseguir un meritori quart lloc continental. "Si fa uns mesos em diuen que estaria en aquesta situació, no m'ho creuria. La millora ha estat molt bona i ara es veuen els resultats", diu Juárez. 

L'atleta marxadora, de l'Avinent Manresa, va participar amb la selecció espanyola i durant 34 dels 35 km de la prova estava situada entre les medalles de plata i bronze. "En l'últim quilòmetre va venir molt de pressa la italiana Lidia Barcella, que em va superar. Els tècnics no em van avisar perquè creiem que era una atleta doblada, però no ho era i em vaig quedar al final amb aquesta medalla de xocolata", diu l'atleta, que considera haver fet un bon canvi de tècnic. "Estava molt contenta amb Valentí Massana, però crec que aquest canvi és positiu i els resultats ja es veuen". 

La pròxima cita de la vallesana serà el 5 de juny a la localitat gallega de la Corunya, on tindrà l'última oportunitat d'intentar fer una bona marca i optar a una de les places de la marxa pels Jocs Olímpics de Tòquio. 

Edicions locals