Carlos Nuez: 'Si pugem, l'aval que presentem passaria de 8.000 a 54.000 euros'

El president del CB Mollet explica els requisits que hauria d'assumir el club si aconsegueix plaça de Leb Plata

Esports

Mollet del VallèsJosé Luis Rodríguez Beltrán

El mateix diumenge el Club Bàsquet Mollet va iniciar els contactes per posar ordre a totes les tasques necessàries, en cas d'assolir la desitjada plaça a Leb Plata, que és la tercera màxima categoria espanyola. L'entitat molletana vol esgotar totes les opcions per intentar certificar econòmicament el que s'ha pogut aconseguir dins la pista per una plantilla històrica. "Hem començat a parlar amb tothom, Ajuntament, pel tema infraestructures al Plana Lledó; i amb patrocinadors, pel tema econòmic. És indispensable que ens surtin els números", diu el president del CB Mollet, Carlos Nuez. 

Si el Mollet puja a Leb Plata, el Plana Lledó s'hauria de condicionar a la nova categoria amb una inversió a l'equipament. Els costos més alts serien el canvi de superfície de la pista a parquet, la instal·lació de dues cistelles de grans dimensions amb una base al terra del pavelló i un nou marcador, que incorporaria vídeo. "Són costos que hauria d'assumir l'Ajuntament perquè la instal·lació és municipal i aquesta inversió ja quedaria en una millora per a l'equipament", admet Nuez.

A banda de les obres, el CB Mollet de Leb Plata seria un equip semiprofessional amb un mínim de vuit jugadors amb contracte de la seguretat social, el pressupost del primer equip s'hauria de doblar i intentar arribar a tenir una destinació econòmica d'uns 120.000 euros i s'hauria de presentar un aval d'uns 54.000 euros. "Hem de fer ronda de contactes amb patro· cinadors perquè tot s'encareix més. L'aval a la federació pasa de 8.000 a 54.000 euros, per exemple", diu Nuez

Edicions locals