Josep Maria Marsà: 'Estic convençut al 100x100 que tindrem plaça de Leb Plata'

El tècnic del DM Group Mollet confia que el sisè lloc estatal esdevingui en plaça d'ascens per la renúncia d'algun equip

Esports

Mollet del VallèsJosé Luis Rodríguez Beltrán

Tot i no assolir l'ascens directe, el Mollet va celebrar la victòria de Salou perquè és conscient que en cas d'haver-hi una sisena plaça disponible per pujar, que podria certificar en les pròximes setmanes la Federació Espanyola de Bàsquet, el Mollet seria equip de Leb Plata. Fins i tot, en cas drenúncia de qualsevol equip de la Leb Plata, el Mollet seria el primer conjunt que podria optar a la plaça vacant. Una situació del tot de mèrit del conjunt dirigit per Josep Maria Marsà que ha tancat la temporada de la Lliga d'EBA amb tan sols una derrota en 16 partits. 

"Jo estic segur al 100x100, que tindrem plaça de Leb Plata. En tot l'any hem guanyat tots els partits, excepte un. Penso que en setmanes coneixerem un equip de Leb Plata que renunciarà a la categoria o alguns dels que han pujat, a l'ascens", assenyala el tècnic del DM Group Mollet, Josep Maria Marsà, que afegeix: "Nosaltres som el primer equip reserva per aconseguir la plaça a Leb Plata, i jo crec que hi haurà més d'una renúncia, com passa habitualment".

Edicions locals