Els parts tornaran a l'Hospital de Mollet el 15 de juny

El centre recupera l'atenció al part davant la bona evolució de la situació epidemiològica

Societat

El Departament de Salut ha establert que el pròxim dia 15 de juny l’atenció als parts retorni a l’Hospital de Mollet, que temporalment havia deixat d’atendre’ls a causa de la situació de pandèmia.

A partir del 15 de juny, les gestants ja podran acudir al seu centre de referència per donar a llum "amb normalitat, comoditat i total seguretat, d'acord amb els protocols i les mesures establertes pel Departament de Salut", apunten des del Departament.

En plena pandèmia, el Departament de Salut va decidir concentrar els parts en determinats hospitals davant la incertesa de l’evolució epidemiològica i amb l’objectiu de minimitzar els riscos a les persones ateses.

Actualment els parts de l’Hospital de Mollet s’estan atenent a l’Hospital Universitari Parc Taulí de Sabadell i a l’Hospital General de Granollers -segons la procedència de la gestant.
L’Hospital de Mollet va deixar d’atendre els parts des del mes de març al mes d’abril de l’any passat, que es van traslladar a Mútua Granollers. Posteriorment, el passat mes d’octubre es van traslladar a l’Hospital Universitari Parc Taulí i a l’Hospital General de Granollers. En tot moment s’hi han atès les consultes per al control de la gestació (ecografies i seguiment de l’embaràs) i les urgències d’obstetrícia, pediatria i ginecologia.

Salut ha decidit recuperar els parts a l'Hospital de Mollet donada l'evolució positiva de les dades epidemiològiques.

Edicions locals