Els ingressats a l'Hospital de Mollet per Covid es redueixen a xifres de finals d'estiu de l'any passat

El centre molletà ha informat que té nou ingressats, un número que no es donava des del setembre

Societat

Mollet del Vallès

L'evolució positiva de les dades epidemiològiques també es deixa notar en la pressió assistencial al Baix Vallès. L'Hospital de Mollet ha informat que aquest dimecres compta amb nou ingressats per Covid, una xifra que no es registrava des del setembre de l'any passat.

Aquesta reducció d'ingressos, ha permès seguir ampliant l'horari de visites d’acompanyants  amb l’obertura d’una nova franja de dues hores a la tarda a l'àrea d’hospitalització. En total s’han donat 26 altes, amb un total de 1.402, i no hi ha hagut cap defunció.

Gràcies a la millora de la situació epidemiològica, el centre recupera també l’atenció al part, derivada des del passat mes d’octubre, amb normalitat, comoditat i seguretat per a les gestants i els nadons.

Així mateix, les Residències Santa Rosa i Pedra Serrada de la Fundació Sanitària Mollet han rebut l’autorització del Departament de Benestar per l'obertura del Centre de Dia, que inicia els tràmits per fer efectiva la posada en marxa del servei pròximament.

Segons les dades de la Generalitat de Catalunya, el risc de rebrot en el Baix Vallès es situa en 194 punts i la taxa de contagi en 1,22 punts.

Edicions locals