L'Endroit EOS guanya la primera edició de la Copa d'Amoba

El millor jugador del torneig ha estat Iván Cànovas, membre de l'equip campió

Esports

L'Endroit EOS guanya la primera edició de la Copa d'Amoba
L'Endroit EOS guanya la primera edició de la Copa d'Amoba | Gerard Camp

L'Endroit EOS ha guanyat la primera edició de la Copa d'Amoba de billar americà, que va tenir lloc el cap de setmana amb una quarantena de participants, d'entre vuit equips, al bar La Cabaña, de Mollet. L'equip molletà va imposar-se en la final de diumenge contra l'Only Billar 1, per 10 a 4, que es va començar a decidir a partir de la setena partida. 

El premi al millor jugador de la final ha estat per Iván Cànovas, de L’Endroit, que era un dels millors participants amb un palmarès envejable amb un campionat d'Espanya individual, per equips amb Jaume Tàpies en Bola 8 i per equips en Bola 9. L'equip campió també comptava amb Iván Belmonte, subcampió del Món a Las Vegas i campió d’Espanya; Quique Escudero, campió Open de Saragossa i David Serrano. "Hem gaudit d’un magnífic espectacle amb jugadors d’una altíssima qualitat, on els de l’EOS han estat encertadíssims i no han donat oportunitat als seus rivals. Cal esmentar el nivell de tots els finalistes", explica un dels impulsors de la Copa Amoba, Gerard Camp, que afegia: "Amb aquesta Copa hem volgut crear una competició que sigui divertida i competitiva, i que es disputi a la meitat de la nostra Lliga Amoba, on es puguin enfrontar equips de diferents categories". 

Entre els finalistes, hi havia els billaristes Said Laoukili, vuit vegades campió de la Lliga d’Amoba i cinc de L’Endroit; Germán Blasco, set vegades campió de la Lliga d’Amoba, dos de L’Endroit i millor jugador de Mollet a l'11è Open Catalunya; i Genís Busquets. 

Edicions locals