Martín Parejo frega el bronze de l'Europeu d'atlletisme adaptat

L'atleta marxa contrariat de la seva participació i amb ganes de millorar per anar a la cita paralímpica

Esports

Martín Parejo frega el bronze de l'Europeu d'atlletisme adaptat
Martín Parejo frega el bronze de l'Europeu d'atlletisme adaptat | Raul Gracia.

El martorellesenc Martín Parejo, atleta del CA Mollet, va fregar el podi del Campionat d'Europa d'atletisme adaptat a Polònia. L'atleta va participar dimarts en el salt de llargada i durant gran part de la disputa va situar-se al tercer lloc de la final, però en l'últim moment va ser superat i va quedar relegat al quart lloc. 

El de Martorelles, entrenat per Raúl Gracia, va assolir un salt de 5,65 metres, lluny de l'objectiu dels 6 metres que s'havia marcat. De fet, el francés Ronan Pallier es va erigir com a nou campió d'Europa amb la marca dels 6 metres. El segon lloc va ser pel català Gerard Descarrega, amb 5,78 metres; i el tercer lloc, se'l va quedar Toghrul Humbatov, de l'Azerbaidjan, que va saltar 5,67 metres. "La sensació és estranya perquè tot semblava anar molt bé, però després no ha sortit res. No hem tingut la marca que volíem i tampoc la posició. No ens ha sortit res", explica Parejo després del salt de llargada de l'Europeu, i afegeix: "no podem dir que marxem amb un sabor agredolç, hem de dir que ha anat malament".

Parejo encara afrontarà altres campionats abans dels Jocs Paralímpics de Tòquio, amb l'objectiu de millorar la marca i entrar en la llista definitiva de la cita paralímpica. 

Edicions locals