El risc de rebrot a Mollet cau a la meitat en una setmana

Les dades epidemiològiques a la ciutat milloren notablement

Societat

La incidència de la Covid a Mollet va a la baixa i de manera notable. En una setmana, el risc de rebrot a la ciutat s'ha rebaixat gairebé a la meitat i ha passat dels 194 punts de dilluns de la setmana passada als 104 d'aquest dilluns.

Aquesta és una de les dades que s'han tractat aquest dilluns en la reunió de coordinació setmanal que l'Ajuntament de Mollet fa per analitzar l'evolució de la pandèmia a la ciutat així com el funcionament dels diferents serveis municipals.

A més del risc de rebrot, la velocitat de transmissió també ha caigut respecte a la setmana passada i ha passat de l'1,22 al 0,79. Pel que fa al nombre de persones ingressades amb Covid a l'Hospital de Mollet es manté estable i no s'ha produït cap defunció.

En referència als grups escolars, n’hi ha 1 confinat amb 27 persones i 4 positius.

Les vacunacions continuen avançant amb bon ritme, 19.710 persones ja han estat vacunades en primera dosi i 9.869 ja tenen la pauta completa. El que representa que a Mollet, el 44% de les persones majors de 16 anys han rebut la primera dosi i el 23,7% ja tenen la pauta completa de vacunació.

Pel que fa a les actuacions de la Policia Municipal, el cos ha interposat durant la darrera setmana més de 30 denúncies per l’incompliment de les normes establertes per la pandèmia. Així mateix, l'Ajuntament informa que se segueixen fent controls amb agents uniformats i de paisà per vetllar per les mesures vigents.

Edicions locals