La Marxa Cicloturista Pelegrí Pi 2021 obre inscripcions

El Club Ciclista Plana Lladó preveu un màxim de 400 dorsals

Esports

Mollet del Vallès

La 32a edició de la Marxa Cicloturista Memorial Pelegrí Pi Ciutat de Mollet ha obert inscripcions, amb un màxim de 400 dorsals. La marxa cicloturista, que organitza el Club Ciclista Plana Lladó, se celebrarà el 3 d'octubre amb dos circuits, un de 80 km i el més llarg, de 94 km. 

El 2020, el club molletà ja no va poder celebrar la marxa per l'afectació de la Covid-19 i pel 2021 confia a fer-la. "La situació veiem que va a millor i confiem que es pugui celebrar. Vam fer una reunió fa unes setmanes amb l'Ajuntament i creiem que enguany es podrà fer, això sí, amb tots els protocols Covid que calgui fer-se", explica el president del CC Plana Lladó, Germán Viejo, que adverteix que s'ha limitat el nombre de participants per gestionar les diferents sortides. "Farem diverses sortides, segons la cursa llarga o la curta. Això complica molt la seva organització, i per aquest motiu hem limitat el nombre màxim de participants a 400". El preu per dorsal és a partir de 35 euros pels participants federats i de 44, pels no federats. A partir del 19 de setembre s'incrementa el preu, amb 40, els federats, i 49, els no federats. 

Homenatges a exciclistes professionals 

Com és habitual, la Marxa Pelegrí Pi tindrà un record pels ciclistes del passat amb un homenatge en la línia de sortida. El club homenatjarà els exciclistes professionals molletans, Juan Cariñena i Juan Carlos Cariñena, pare i fill respectivament. A més, també farà un reconeixement a Alfred Esmatges, que va ser president de la Federació Catalana de Ciclisme, entre 1978 i 1982; i Jaime Segú, exciclista professional de Granollers. 

Edicions locals