Sílvia Rodríguez guanya el Campionat de Barcelona de patinatge artístic

La molletana, vinculada amb el Club Patí Parets, venç el programa curt i llarg de la competició territorial

Esports

Sílvia Rodríguez, primera, i Anaïs Urbano, tercera. Totes dues del CP Parets.
Sílvia Rodríguez, primera, i Anaïs Urbano, tercera. Totes dues del CP Parets. | Federació Catalana de Patinatge

Sílvia Rodríguez, del Club Patí Parets i molletana, ha dominat el programa curt i llarg del Campionat de Barcelona de patinatge artístic, que va tenir lloc el cap de setmana al Pavelló Joaquim Rodríguez, de Parets. La patinadora ha estat la guanyadora del territorial barceloní amb una puntuació de 97,18 punts, molt superior a la segona, Aina Munné, del Piera, amb 77,45 punts. El podi es va completar amb el tercer lloc d'una altra patinadora del CP Parets, Anaïs Urbano, que va aconseguir una puntuació de 74,68, amb un meritori tercer lloc del programa llarg. 

El campionat es va dur a terme sota un protocol minuciós que únicament va obrir les portes a cinc persones acompanyants per a cada esportista, amb diversos accessos i mesures de seguretat i higiene dins del recinte. En total, van prendre part uns 72 patinadors. "Estem molt satisfets de celebrar el territorial, tot i les mesures Covid. Com que tenim un pavelló gran, vam poder deixar passar a cinc acompanyants per esportista", explica Mati Gamero, presidenta del CP Parets, que es mostrava satisfeta dels resultats de l'entitat.

Al campionat barceloní també va participar la molletana Júlia Marco, del CPA Mollet, amb un 14è lloc; i la santfostenca Marta Sallent, del CP Les Franqueses, amb un 17è lloc.  

El Club Patí Parets reunirà les millors patinadores estatals del 15 al 17 de juliol amb la celebració del Campionat d'Espanya júnior i sènior. Abans, el 19 i 20 de juny, se celebrarà el Campionat de Catalunya a Rubí.

Edicions locals