María José Sánchez s'acomiada com a regidora de Sant Fost 'contenta' de la seva tasca i 'orgullosa' dels seus principis

L'exregidora ha emès un comunicat on explica que ha fet aquest pas perquè és una persona de 'conviccions i paraula'

Política

Després que aquest dimarts es fes efectiva la renúncia de la regidora no adscrita, María José Sánchez, sense la seva assistència al ple, ha emès un comunicat on explica que ha fet aquest pas perquè és una persona de "conviccions i paraula" i perquè tal com ja va dir en el seu moment, "si la moció de censura prosperava, jo retornaria l'acta de regidora i així ho he fet".

L'ara ja exregidora explica que la seva irrupció a la política només tenia un fi: "El canvi a Sant Fost i trencar amb els quasi 20 anys de les mateixes polítiques on l'amiguisme estava a l'ordre del dia i la llei del terror imperava dins la institució", assenyala en el comunicat.
 
Segons Sánchez: "Tot es va gestar (fent referència al seu pacte de coalició amb ERC-Junts i En Comú Podem i que la va dur a ser alcaldessa de Sant Fost durant uns mesos) després de veure com el partit al qual jo representava negociava a esquenes meves mentre de cara a la població defensava altres objectius" i afegeix: "Si, el PSC de Sant Fost i més concretament un parell de personatges que sempre han sigut “un quiero y no puedo” traïen els objectius i ideals que estaven defensant en campanya i això, per molt que algunes persones no volguessin entendre, no ho podia permetre".
 
L'exregidora també denuncia en aquest comunicat els atacs, insults i persecucions que diu ha rebut per part de l'oposició i els seus seguidors. També té paraules per al regidor Alberto Bastida, de qui diu que "la seva ambició i intenció de fer carrera política el va portar a enviar-los a l'oposició i pactar amb aquells amb els quals té diverses denúncies interposades" i afegeix: "Una persona que predica ser justa. Aquella justícia que ara no té tan clara en veure que m'ha deixat sense cobrar quatre mesos de la meva feina".
 
En el comunicat Sánchez també expressa que estimar Sant Fost "no significa haver-hi nascut o viure en el mateix poble" i que "és un sentiment que després de tants anys lligada al poble es porta a la pell i al cor".

Sánchez s'acomiada dient que "deixa via lliure a una altra persona que vulgui treballar per Sant Fost amb les mateixes ganes i il·lusió que jo tenia, sempre que la deixin" i que l'única cosa que li "dol realment" és que el PSC de Sant Fost "torni a tenir representació dins la institució, sobretot després del seu acte de traïció i covardia".

Per altra banda dona les gràcies a la gent que li ha donat suport, entre ells els seus companys de govern d'ERC-Junts que "sempre han estat al meu costat, sobretot en els mals moments", diu.

I finalitza el comunicat dient: "Ara el poble de Sant Fost té el que volia i espero que no se n'hagi de penedir mai d'haver tornat a la caspa del passat". Diu que se'n va "contenta" de la seva tasca i "orgullosa" dels seus principis i "sobretot podent presumir de ser una persona íntegra i de paraula".

 

Edicions locals