David Parra renova amb el CF Mollet UE

L'entrenador complirà una segona temporada a la banqueta del Camp Municipal del Germans Gonzalvo

Esports

David Parra renova amb el CF Mollet UE
David Parra renova amb el CF Mollet UE | JL.R.B.

Mollet del VallèsJosé Luis Rodríguez Beltrán

David Parra continuarà a la banqueta del CF Mollet UE la pròxima temporada. La direcció esportiva del club molletà i el tècnic van arribar a un acord pocs dies després d'assolir l'objectiu de la permanència matemàtica fa una setmana contra la Unificació Llefià (2-0). Després de la salvació, la directiva va valorar positivament la temporada de Parra i confia en ell per complir una segona campanya a la banqueta del Camp Municipal del Germans Gonzalvo, a la Primera Catalana. 

El CF Mollet UE ha acabat la temporada amb un triomf en el derbi baixvallesà contra el CF Parets, per 1 a 2, i ha tancat la campanya al 6è lloc amb 25 punts, amb un marge de vuit punts amb el descens directe, i a 12 de la promoció d'ascens. "Crec que hem tingut un tram a final de temporada poc afortunat de cara a porteria, perquè si haguéssim estat més afortunats, podríem haver acabat millor", deia David Parra, que es mostrava il·lusionat amb la continuació del projecte: "hem de valorar la feina dels jugadors en una temporada tan complicada, ha estat excepcional i s'han deixat la pell. Després toca confeccionar i mirar la plantilla, però amb l'actitud d'aquest any de la plantilla, podrem fer grans coses la pròxima campanya". 

La plantilla molletana i el cos tècnic han acabat amb un bon sabor de boca amb el triomf contra el CF Parets, que rubrica una temporada irregular. "Ha estat molt important que en una campanya tan complicada, tots hem remat en la mateixa direcció: plantilla, cos tècnic i directiva", apunta Parra. En aquest sentit, el president del CF Mollet UE, Jordi Candela, ha valorat positivament la gestió de David Parra en la banqueta, per complir amb una segona temporada. "La temporada ha estat positiva i estem contents, tot i que hem de tenir en compte les dificultats d'un any molt complicat per la Covid. Parra es mereix continuar i així ho hem decidit", admet Candela. 

En els propers dies, el cos tècnic iniciarà la confecció de la plantilla 2021-2022, que tindrà com objectiu intentar lluitar per l'ascens a la Tercera Federació. 

Edicions locals