Els comuns retran comptes de la seva actuació el darrer any en una assemblea oberta

La convocatòria, en què també es farà balanç dels dos primers anys de mandat, és divendres a la terrassa del Museu Abelló

Política

Els comuns retran comptes de la seva actuació el darrer any en una assemblea oberta
Els comuns retran comptes de la seva actuació el darrer any en una assemblea oberta

Els responsables de Mollet en Comú presentaran divendres el balanç de l'activitat de la formació durant l'últim any en el marc de l'Assemblea General de Rendiment de Comptes, que es farà a les 18.30 h a la terrassa del Museu Abelló.

La formació d’esquerres presentarà a les persones inscrites, simpatitzants i a la ciutadania en general, un balanç exhaustiu de la seva activitat tan política com a organització local, com en l'àmbit institucional des del seu grup municipal a l’Ajuntament de Mollet. "L’any passat no es va poder celebrar per la situació de pandèmia i les restriccions que implicava, però aquest any l’executiva local ha valorat que es donaven les condicions per fer-la en un doble format presencial i telemàtic per aquelles persones que així ho prefereixin", expliquen des de Mollet en Comú.

L’executiva local i el grup municipal estan recopilant l’activitat realitzada malgrat la situació de pandèmia i les restriccions derivades. En aquest sentit, Marina Escribano, portaveu de Mollet en Comú destaca que “tot i la pandèmia mai hem deixat de fer feina i activitat dins la política local: hem fet propostes, mocions, articles de premsa, actes i activitats, campanyes electorals, reunions, mobilitzacions, etc. Hem arribat a acords i ens hem mantingut ferms en algunes posicions. Tenim un projecte per Mollet, en línia amb un projecte nacional i estatal i molta feina feta al darrere. Només cal mirar la nostra web: molletencomu.cat per veure que al llarg d’aquest temps hi ha centenars d’accions de lluita per fer realitat les nostres idees”, assegura.

Mollet en Comú també aprofitarà per fer balanç dels primers dos anys de mandat municipal, marcats per la Covid, en què consideren que el govern local ha gestionat "amb la manca d’empenta a què acostuma: Mollet ha tingut els criteris sanitaris més restrictius dels voltants amb excessos de zel que han dificultat més del necessari l’activitat comercial o cultural", consideren els comuns.

Edicions locals