Concentració pel suïcidi d'un home a Sants just abans de ser desnonat

La PAH ha convocat l'acte aquest dimarts a les 20 h davant l'Ajuntament de Mollet

Societat

Concentració pel suïcidi d'un home a Sants just abans de ser desnonat
Concentració pel suïcidi d'un home a Sants just abans de ser desnonat

La Plataforma d'Afectat per la Hipoteca (PAH) ha convocat una concentració avui, a les 20 h, davant l'Ajuntament de Mollet, per rebutjar "la violència dels desnonaments", arran del cas de l'home de 58 anys que aquest dilluns va posar fi a la seva vida quan la comitiva judicial va anar al seu pis de Sants (Barcelona) per executar un desnonament.

Segons ha transcendit, l'home va obrir la porta va demanar un moment i es va tirar pel pati interior del bloc. La PAH ha qualificat la mort d'assassinat i ha convocat la protesta amb el lema Quan ens fan fora de casa, ens estan matant. Que aturin ja aquesta barbàrie!

El jutge havia decretat el desnonament per impagament de lloguer i havia desestimat l'informe de vulnerabilitat dels serveis socials.

Des de la PAH, denuncien el paper de molts jutges, que "opten per prendre’s la llei pel seu compte, obviant els informes de vulnerabilitat redactats per professionals acreditades, perquè els desnonaments es facin efectius", apunta la PAH Mollet Baix Vallès, que exigeix "una Llei d’habitatge estatal que acabi amb la xacra dels desnonaments de famílies vulnerables, donant resposta i solucions reals: un lloguer social a les famílies vulnerables".

Edicions locals