El Jardinet acull una xerrada sobre autodefensa feminista

En la trobada, que serà no mixta, es parlarà de com posar en pràctica l'autodefensa feminista tant en l'espai públic com en el privat

Societat

El Jardinet acull una xerrada sobre autodefensa feminista
El Jardinet acull una xerrada sobre autodefensa feminista

Mollet acollirà el proper dissabte 19 de juny la segona xerrada dins del cicle de presentació de la guia Autodefensa feminista com a resposta a la crisi, editada per l'Esquerra Independentista, i coorganitzada entre altres pel col·lectiu Mollet Feminista.

Aquesta segona trobada tindrà lloc al Jardinet (Ronda de Can Fàbregas, 5) a partir de les 11 h i es centrarà en com posar en pràctica l'autodefensa feminista tant en l'espai públic com en el privat. Les ponents encarregades de dinamitzar l'esdeveniment seran la Laura Gandia, militant d'Arran, i l'Eulàlia Duran, militant de la CUP Cardedeu.

La jornada es dividirà en una part més teòrica, on s'exposarà una petita introducció sobre què és l'autodefensa feminista, i una part pràctica que es dividirà en els diferents tipus que es poden diferenciar: física, emocional, verbal i en l'espai.

Es tracta de l'única xerrada no mixta dintre del cicle, "amb l'objectiu que les assistents es trobin dins d'un espai segur on compartir les seves vivències, per tal de trobar una resposta tant individual com col·lectiva als diferents tipus de violències que pateixen les dones en el dia a dia, ja sigui dintre de la llar, a la feina, als espais públics i d'oci, com de caràcter més institucional en l'àmbit educatiu i de l'habitatge", expliquen des de l'organització.

Per tal de garantir les mesures de seguretat per la Covid-19 i controlar l'aforament, es faran inscripcions prèvies a través d'un formulari que es podrà trobar als perfils d'Instagram i Twitter de Mollet Feminista, escrivint al correu electrònic [email protected] i facilitant el nom, cognoms i telèfon i correu electrònic de contacte, o bé 15 minuts abans de l'inici del taller el mateix dia al Jardinet.

Edicions locals